Sribebica logo

Alternativni centar Sribebica je mjesto na kojem svatko ima priliku vidjeti koliki potencijal ima i gdje da ga usmjeri kako bi ostvario svrhovit život.

  • Misao vodilja i svrha osnivanja centra je da  članove i druge pojedince potiče na otkrivanje vlastitog duhovnog  potencijala kroz radionice, predavanja, individualna i grupna savjetovanja, te kvalitetne sadržaje vezane uz promicanje zdravih i kvalitetnih stilova života.
  • Ciljevi Centra su podrška članovima i drugim zainteresiranim pojedincima na putu osobnog rasta, razvoja i samospoznaje, u produbljivanju kontakta s vlastitim duhovnim vodstvom, u postizanju unutarnjeg mira i bivanja “ovdje i sada”, u nalaženju radosti u životu bez obzira na vanjske okolnosti, u povezivanju s prirodom, te općenito u primjeni zdravih stilova života.

Alternativni centar Sribebica je dobrovoljna, samostalna, izvanstranačka, nevladina i neprofitna organizacija čiji je rad javan.

Ako želite poduprijeti rad našeg centra možete to učiniti uplatom donacije na broj žiro računa u Zagrebačkoj banci: HR7123600001102294967, svrha uplate je donacija.

Centar se nalazi u Zagrebu i radi prema dogovoru a za sve ostale informacije o nama možete nas kontaktirati na broj telefona 091/17 08 085 ili na email :sribebica@gmail.com.

Alternativni centar Sribebica,

Zagreb, Palinovečka 19A

(dvorišna strana, kraj dječjeg parka)

091/17 08 085

Skype: sribebica

email: sribebica@gmail.com

Voditeljica Centra : Adela Franceković Sribebica

OIB: 86367488377

VODITELJICA CENTRA

Adela 6

Moje ime je Adela Franceković- Sribebica i više od 15 godina pomažem ljudima razgovorima, molitvama i intuitivnim porukama kako da usmjere svoj život.

Teško je reći kada je zapravo započeo moj duhovni put i rad, jer me duhovnost privlači od malena, tako da sam jako rano počela tražiti Boga i pomagati ljudima kroz molitvu, razgovor te polaganjem ruku na njih, ali bez obzira na svu revnost i trud koji sam ulagala da bi dobila potrebne odgovore, nisam ih uspjela naći kroz „klasičnu duhovnu nauku“, te sam u jednom trenutku života osjetila da moram potražiti te ključeve koji mi nedostaju.

Kada sam se susrela sa Reikijem osjetila sam da je to to. Nakon toga na moj put je došao Tarot, moja druga velika ljubav, pa Astrologija i kao svojevrstan „šlag“ na tortu Theta healing koji je divno obujmio sva prethodna znanja. Kako moj put još traje i planovi za daljnji razvoj se šire pa ću vam na ovom mjestu uskoro predstaviti i još poneka nova znanja.

Certifikati i diplome:

Adela: